News

Trespa Meteon

Blending into Norway's fjords through reflections

Sandnes, Norway
 -  08 Jun 2018 - 00:00

Three award-winning apartment buildings stand proudly atop Rundeskogen hill, which connects the cities of Sandnes, Stavanger and Sola. The towers on the west coast of Norway afford breathtaking views of wide-open plains, dense forests and the Gandsfjorden fjord. The highest tower has 15 stories, the other two have nine. Together, the towers contain 113 units. The buildings stand out amongst the surrounding low-rise residential complexes and warehouses.

trespa façade

A Dialogue of Buildings

Santiago , CHile
 -  01 Jun 2018 - 10:30

The Kennedy Plaza is an impressive and modern structure composed by two twin towers connected to each other and the beautiful city of Santiago de Chile. Is amazing how this five stars office building gives the sense of greatness and elegance to the companies in there.

TRESPA DESIGN AWARD 2018

TRESPA DESIGN AWARD 2018

Weert, Netherlands
 -  09 Mar 2018 - 16:20

Trespa is proud to announce that a new contest in collaboration with Design Academy of Eindhoven is now open.

The scope of the competition is to develop an original design for façade cladding that is both timeless and new and that evokes the concept of 'coincidental compositions' and/or 'traces', which are the inspiration behind the Trespa® Meteon® Focus collection.

Trespa Meteon

Creating an ‘eco-neighborhood’: Les Passerelles in Cran-Gevrier

France
 -  08 Feb 2018 - 00:00

Global harmony and lasting coherence

Cran-Gevrier’s ‘Les Passerelles’ district brings new life to a former industrial wasteland. Along the river Thiou, where a paper mill once stood, an ambitious 45,000 square meter urban renewal project which focuses strongly on respect for the environment is bringing new housing and economic activity.

Trespa Meteon Lumen

BLACK SPEAKS VOLUMES

Weert, the Netherlands
 -  08 Feb 2018 - 00:00

Inspiration in one colour

In May 2015, Bureau d’Architecture Christophe Sechehaye began to convert two existing properties into a building with two apartments and an architectural office. The aim was to create a building that gently draws the attention of passers-by while creating a bird’s eye view of the neighbourhood for the people inside.