Back to vacancy list

Vacature HR Officer

13 October 2020
Weert, The Netherlands

Trespa International B.V. is een toonaangevende innovator op het gebied van architectonische plaatmaterialen en wordt internationaal erkend als de belangrijkste ontwikkelaar van hoogwaardige platen voor gevelbekleding, decoratieve gevels en Scientific Surface Solutions.

De HR organisatie van Trespa is volop in beweging. We zijn reeds gestart met de implementatie van SAP SuccessFactors als nieuw HR Informatie Systeem. De komende anderhalf jaar zullen dan ook in het teken staan van deze grote transformatie. Wil jij hier onderdeel van uit maken?

Voor ons internationaal HR Service Center, zijn wij op zoek naar een ambitieuze en ondernemende

HR Officer (32 – 40 uur)

Jouw werkdag in een vogelvlucht

Je werkdag begint ’s ochtends met een kop koffie of thee in het Trespa café met een collega die je daar treft. Eenmaal plaatsgenomen achter je bureau, start je met het doorspitten van de gedeelde mailbox. Je maakt de prioriteiten op en gaat aan de slag. Je stelt twee contracten op, voert verschillende mutaties door en zet de onboarding documenten voor een nieuwe collega klaar. Hierbij stuit je op een onduidelijkheid in het proces. Je stelt je proactief op en plant meteen een meeting in met een collega om dit verder uit te pluizen en te verbeteren. Tijdens de lunchpauze maak je een wandeling door het naastgelegen bos samen met je collega’s. Hierna start de tweewekelijkse meeting van jouw team, waarbij onder andere de HR jaarkalender wordt doorgesproken. Jouw actie omtrent de communicatie over de beoordelingsgesprekken die gevoerd dienen te worden, had je al in gang gezet. Gedurende het inloopspreekuur in de middag, help je een aantal nieuwe collega’s die vragen hebben over hun arbeidsvoorwaarden. Na overleg met een van de HR Business Partners, stel je je flexibel op en maak je met spoed nog twee arbeidsovereenkomsten op. Je loopt tevreden het Trespa gebouw uit en hebt zin in de uitdagingen die er voor morgen weer klaarstaan.

Zo ziet jouw team eruit

Je wordt omringd door een collegiaal team dat elkaar aanvult, maar waar ook tegenwicht geboden moet worden. Ligt er te veel op je bordje? Jij initieert het overleg met collega’s om dit probleem aan te pakken, maar zij zijn ten alle tijden bereid om te helpen. Successen willen we vieren en daar hoort af en toe iets lekkers bij. Een goede samenwerking staat hoog in het vaandel bij ons, waarbij elkaar aanspreken op gedrag zeer wordt gewaardeerd.

Dit maakt jou beter dan goed

  • Je werkt graag in een internationale HR omgeving;
  • Je bent continue bezig met procesverbetering en neemt hierin de lead;
  • Je kunt de medewerkers alle ins and outs vertellen over SAP SuccessFactors;
  • Je staat zowel onze Nederlands- als Engelstalige collega’s graag te woord;
  • Als een collega een arbeidsovereenkomst controleert die door jou is opgemaakt, worden er geen fouten uitgehaald. Want fouten maak jij bijna nooit;
  • Met je HBO diploma op zak, voelt het alsof je de wereld aan kan.

Heb jij na het lezen van deze vacature zin in een (virtuele) kop koffie of thee? Stuur dan je cv en motivatie per mail naar Dewi Franken, de Teamlead van het HR Service Center (d.franken@trespa.com).