Back to vacancy list

Unit Production Manager Décor

6 January 2020
Weert, The Netherlands

Wat zijn de uitdagingen?
Trespa verbetert continu de kwaliteit, duurzaamheid en toepasbaarheid van haar producten via de optimalisatie van de productieprocessen en implementatie van de nieuwste technologieën. 
De productie-unit Décor is de meest technische en innovatieve unit van onze productielocatie en heeft daardoor  uiteraard een grote toegevoegde waarde voor de productie binnen Trespa zelf.  Door de sterk groeiende positie binnen de zusterorganisaties wereldwijd ontstaat een compleet nieuwe uitdaging. De UPM is daarmee verantwoordelijk voor de snelst groeiende unit van Trespa, die de decoratieve zijde van een paneel produceert in een traditioneel proces en ook in een hoog technologische omgeving.
De belangrijkste verantwoordelijkheden voor de UPM zijn:

  • Zorgdragen voor een stabiel en efficiënt productieproces, zodoende dat in de snelgroeiende vraag van onze zusterbedrijven wereldwijd kan worden voorzien.
  • Leiden van de flexibele unit met de nadruk op veiligheid, eigenaarschap, bewustzijn en gedrag, zodanig dat de veiligheidsrisico’s en stilstanden worden geminimaliseerd.
  • Optimaliseren van de productie op output, kwaliteit en volgens specificaties, e.e.a. in nauwe samenwerking met de afdeling Quality en R&D.
  • Budgetteren en realiseren van dit budget gemonitord via uitdagende targets en KPI’s.

De UPM Décor is lid van het MT-Operations en rapporteert rechtstreeks aan de Operations Director.

Wat zoeken wij in de ideale kandidaat?
We zijn op zoek naar een kandidaat met een hbo/academisch diploma richting chemie of techniek aangevuld met  5-10 jaar werkervaring in een management functie. Je hebt een sterke interesse in het werken in een uitdagende technische omgeving.
Uiteraard ben je een zelfstarter, energiek en inspirerend. Resultaten boeken binnen Trespa doe je op een hands-on manier en vooral samen. 
Belangrijke gedragscompetenties volgens de Trespa-values zijn transparantie, integriteit en eigenaarschap.
In deze internationale omgeving is het een must dat je vloeiend de Nederlandse en Engelse taal beheerst.

Wat mag jij verwachten als collega bij Trespa?
Trespa is een innovatieve werkgever met een zeer goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een goed marktconform salaris vormen een vaste eindejaarsuitkering, een individuele bonusregeling en een lease auto onderdelen van het arbeidsvoorwaardenpakket. Echter veel belangrijker is dat de groeiende, lerende en uitdagende omgeving een belangrijke basis vormt om in te kunnen ontwikkelen en te excelleren. 

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en c.v. ter attentie van Mijke Rensen, HR-Business Partner Operations, m.rensen@trespa.com
Voor vragen met betrekking tot de functie kun je contact met haar opnemen via m.rensen@trespa.com of +31 495 458 358

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
Lees onze Recruitment Privacy Policy aandachtig door alvorens te solliciteren.