Back to vacancy list

SAP APPLICATION MANAGER PRODUCTION

12 August 2019
Weert, The Netherlands

De uitdaging

Trespa is bezig met uitdagende veranderingen binnen het bedrijf en het gehele IT landschap. Al die veranderingen liggen zeker nog niet vast maar de richting is wel heel helder. Om deze verandering te realiseren hebben wij hulp van ervaren collega’s nodig die plezier en voldoening halen uit het realiseren hiervan. Je krijgt veel vrijheid en bewegingsruimte en je doet niet alleen je job maar helpt Trespa om de veranderingen te realiseren. Je mening telt en is input voor die veranderingen en kijk en acteer gerust verder dan je huidige grenzen. Samen als team pakken we de uitdagingen op en geslaagde veranderingen zijn de beloning voor onze inzet en samenwerking. 

De functie

Vanuit je ervaring als SAP applicatie specialist ga je de korte en middellange termijn uitdagingen vertalen naar oplossingen in SAP PP, MM, QM en LE. Dat ga je doen binnen uitdagende projecten waar je, samen met gesprekspartners uit het (middel)management en collega’s uit diverse disciplines, deze succesvol afrond. Elke dag zoek je weer naar mogelijkheden om de bedrijfsapplicaties beter te laten functioneren. Omdat het geen gespreid bedje is waar je in terecht komt ga je zelf aan de slag om veranderingen en verbeteringen te realiseren. Waar nodig maak je nieuwe materie op productie en logistiek gebied jezelf eigen. 

Functie eisen

Je weet de verschillende hulpmiddelen met visie en creativiteit te integreren tot een optimale oplossing voor  de diverse vraagstukken. Managen van verwachtingen bij de interne klanten waarvoor je werkt past bij je en je houdt van het behalen van afgesproken doelen en resultaten. Jij past bij ons als team omdat jij samen met ons plezier beleeft aan het ontwikkelen van je kennis in het SAP-vakgebied en een bijdrage te leveren aan het continue verbeteren van onze organisatie. Samen zijn we succesvol en streven we altijd naar meer en beter.

Je hebt een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau in een bedrijfskundige/economische of logistieke studierichting en je hebt  een SAP certificering (pré);

Je hebt ruime ervaring met SAP (PP, MM, QM, LE) en aantoonbare ervaring binnen het expertisegebied productie en logistiek. Je hebt ervaring met configureren en customizen in gevraagde SAP modules.

Ben je een van de SAP Application Manager die wij zoeken?

Hou je van veranderingen, resultaten behalen en samen plezier te hebben in wat we doen dan schrijf een korte motivatie waarom je denkt dat je goed bij ons team past en stuur deze met CV per mail aan: Annelies Walta (HR-manager) a.walta@trespa.com. Heb je vragen over de job neem gerust contact met ons op via mail of telefoon met Rob Peeters : r.peeters@trespa.com (06-46818529)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Lees onze Recruitment Privacy Policy aandachtig door alvorens te solliciteren.