Back to vacancy list

HR BUSINESS PARTNER - OPERATIONS

18 March 2019
Weert, The Netherlands

Trespa International B.V. is een toonaangevende innovator op het gebied van architectonische plaatmaterialen en wordt internationaal erkend als de belangrijkste ontwikkelaar van hoogwaardige platen voor  gevelbekleding, decoratieve gevels en Scientific Surface solutions. Sinds de oprichting in 1960 werkt Trespa nauw samen met architecten, ontwerpers, installateurs, distributeurs en eindgebruikers over de hele wereld. De focus van Trespa ligt op productontwikkeling, waarbij speciale productietechnologieën worden gecombineerd met intelligente oplossingen voor architectonische toepassingen. Met een unieke kijk op de belangrijkste marktuitdagingen en -eisen heeft Trespa zich altijd vol passie en energie ingezet om innovatieve, esthetisch aantrekkelijke en hoogwaardige oplossingen te bieden voor diverse architectonische behoeften. Trespa is onderdeel van Broadview Holding B.V.

Ter uitbreiding van ons HR Team zijn we op zoek naar een HR Business Partner voor onze afdeling Operations.

De HR Business Partner rapporteert aan de Director HR en wordt ondersteund door het HR Service Center.

Taken en verantwoordelijkheden

Als HR Business Partner adviseer je de Directeur Operations en zijn management team. Je bent tegelijkertijd een sparringpartner voor de directeur en coacht en adviseert het lijnmanagement en daagt ze uit om het goede te doen voor de business en de medewerker. Ook vertaal je het HR-beleid in deze omgeving naar doelstellingen op het gebied van onder andere: opleiding & ontwikkeling, verzuim, performance management, inzetbaarheid, retentie, secussion planning, talentontwikkeling en werving en selectie. Op basis hiervan adviseer je – gevraagd en ongevraagd – het management over deze HR-vraagstukken.

Voor het lijnmanagement ben jij een betrouwbare en energieke sparringpartner. Iemand die processen doorziet, in mogelijkheden denkt en hen te allen tijde voorziet van praktisch en resultaatgericht advies. Je biedt een luisterend oor en toont empathie wanneer de situatie daarom vraagt. Je durft het management een spiegel voor te houden. Je bent één van de sturende krachten bij veranderingstrajecten, spreekt managers en medewerkers aan op hun verantwoordelijkheden, maakt conflicten en verschillen bespreekbaar en stimuleert diversiteit. Samen zorg je voor visie, focus en resultaat. In deze functie is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen het acteren als business partner voor het management en het uitvoeren en coördineren van meer operationele HR zaken.

Functie eisen

Ben jij die HR Business Partner die een volgende stap wilt zetten binnen een complexe organisatie en heb je bewezen de rol van business partner in te kunnen vullen? Dan zij wij op zoek naar jou! Wat je nog meer meebrengt?

  • Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding met HR specialisatie.
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring en je bent klaar voor een volgende stap in je carrière.
  • Je hebt eerder ervaring opgedaan binnen een grotere en dynamische organisatie  bij voorkeur in een Operations omgeving.
  • En je beschikt over uitstekende Nederlandse én Engelse communicatie vaardigheden.
  • Jij bent de gedreven Business Partner met een moderne kijk op HR, hebt een sterke business attitude, kunt in processen denken en adviseren in combinatie met een resultaat gerichte mentaliteit.
  •  Je bent in staat om draagvlak te creëren voor verandering en vernieuwing en het versterken van employer branding.
  • Je bent autonoom en je kunt makkelijk schakelen tussen strategische, tactische  en operationele vraagstukken.
  • Om succesvol te zijn kun je uitstekend samenwerken, mensen en initiatieven verbinden en je bent kritisch, analytisch, service- en oplossingsgericht.
  • Jouw talent voor communicatie, jouw drive voor het initiëren van nieuwe ideeën en jouw executiekracht voegen veel toe aan deze omgeving. Maar ook eigenschappen als proactief, leergierig, toegankelijk, vooruitstrevend, omgevingssensitief en samenwerkingsgericht, sluiten naadloos aan op deze dynamische omgeving. Omdat de HR Business Partner ook op MT niveau schakelt en een draagvlak voor vernieuwing dient te creëren, zijn tevens aspecten als tact, enthousiasme, lef, openheid, overtuigingskracht en stakeholdermanagement zeer gewenst.
  • Je bent een gesprekspartner met impact.

Aanvullende informatie

De functie is gebaseerd in Weert.

We bieden een dynamische internationale werkomgeving  bij een toonaangevend productie bedrijf in de HPL industrie.

Reageren

Stuur uw CV en motivatie brief aan Annelies Walta, HR Business Partner: a.walta@trespa.com.

Lees onze Recruitment Privacy Policy aandachtig door alvorens te solliciteren.