Veranstaltungen

Batibouw
Back

BATIBOUW 2018

Brussel, België
-
-

BATIBOUW is de grootste Belgische beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting voor professionele en particuliere bezoekers

Stand 5614, hal 5
Op stand 5614 in hal 5 presenteert Trespa het “Smart City”-concept dat speciaal voor dit evenement is opgezet. Trespa presenteert de uitbreiding van het Trespa® Meteon®-assortiment, de gevelplanken van Trespa Pura NFC® en het assortiment gevelplaten van Trespa Izeon®, dat verkrijgbaar is in 9 RAL-kleuren.

Trespa® Meteon® Lumen
De Trespa® Meteon® Lumen-collectie, die het architecten mogelijk maakt om met lichtreflecties op gevels te spelen, biedt meer ontwerpvrijheid met de introductie van vijf nieuwe Metallics-decors in drie verschillende afwerkingen: zijdeachtig Diffuse, levendig Oblique en Specular dat een gevoel van diepte geeft. Hiermee is het mogelijk natuurlijk licht op creatieve wijze te manipuleren en als ontwerpelement te introduceren.

gevelbekleding-trespa  gevelbekleding-trespa-china-gold  gevelbekleding-trespa-persian-copper  gevelbekleding-trespa-siberian-platinum  gevelbekleding-trespa-paris-silver


Trespa® Meteon® Focus
Daarnaast wordt de nieuwe Trespa® Meteon® Focus-collectie hier voor het eerst gepresenteerd. Met deze ontwikkeling verkent Trespa een grenzeloze creatieve ruimte waar historie, cultuur, fantasie en observatie ineengrijpen. Dit heeft twee unieke sets dessins opgeleverd: Santiago, op basis van composities; en Brooklyn, geïnspireerd op de vergankelijkheid van sporten.

gevelbekleding-trespa-meteon-focus


Trespa® Pura NFC®
De gevelplanken van Trespa Pura NFC® bieden maximale ontwerpvrijheid en een prachtige afwerking met een lange levensduur. De gevelplanken kunnen verticaal of horizontaal geïnstalleerd worden. De gevelplanken zijn gemakkelijk te hanteren en eenvoudig te zagen. Trespa Pura NFC® is het perfecte antwoord voor zowel innovatieve als traditionele geventileerde gevelprojecten.

Trespa® Izeon®
Trespa® Izeon® is speciaal ontwikkeld voor afwerking van woningen en overige bouwwerken, zowel in nieuwbouw als renovatie. Trespa® Izeon® is verkrijgbaar in 9 RAL-kleuren, perfect te combineren met andere bouwmaterialen en uit voorraad leverbaar.

Tot ziens in Brussel!